Toit
Käkk valgel linal, võta kui kunsti
Pudipõlle aeg taas käes
Otsustasin, et sel reisil liha ei söö, olen juba tükk aega tundnud, et nagu ei taha, sealiha kohe üldse mitte, aga meil ju kala pigem defitsiit.
Pudipõlle aeg taas käes
Otsustasin, et sel reisil liha ei söö, olen juba tükk aega tundnud, et nagu ei taha, sealiha kohe üldse mitte, aga meil ju kala pigem defitsiit.
Siin on kalaroogasid küll, tõsi , mitte odavad, aga ülihead.
Õhtustasime vii veeren, tundus väga cool paik, valged linad ja omanik istus ukse peal , selline vunts, nagu meie olümpiaregati Vigri , tõmbas mõnuga suitsu, jagas poistele juhtnööre ....
Saime valge lina ja tomatis oliivid ja loomulikult, valgele linale pleki, nagu elus, kõik on ornung ja siis tuleb käkk .
Ja siis tuli noormees , sidus ette pudipõlle ja serveeris kausi täie karpe, seekord tomati kastmes, ja pildile jäid ka mu mehe tomati-õli kemüüsesed käed.
Oli ülimaitsev ja kõht sai väga täis. Huvitav, tõi kausitäie, viis ära kolm tühjaks lutsitud karpe ja kõht ka täis...
Kommentaarid
Postita kommentaar